• вт. апр. 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Тодор: Софи Маринова за мен е като майка и сестра – всичко ми е тя (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

авг. 26, 2020

Днешното ми интервю е с един човек, който няма нужда от представянв. За едни, той е познат като PR-ът на най-гласовитата българка – Софи Маринова, а за други е познат като едно лице от екрана на една от най-гледаните телевизии в България. Той е Тодор, по-известен и като Тодореско. Какво сподели пред мен за себе си, пандемията от COVID-19 и какво сподели за самата Софи Маринова, можете да прочетете в нашето интервю.

Петър Ангелов: Здравей, Тодор. Как си, къде те намирам?

Тодор: Здравей, вече съм си в Лондон.

Петър Ангелов: Ти си от малкото хора, които се занимават с качествен PR в България.. Разкажи ми за това, как започна всичко.

Тодор: Всичко започна от организация на концерти.

Петър Ангелов: За никого не е тайна, че ти си PR-а на Най-гласовитата българка, а именно Софи Маринова. Разкажи на читателите ни, каква е тя като човек и професионалист.

Тодор: За Софи ако почна да говоря. със сигурност мога да говоря с месеци! Тя е прекрасен човек с голямо сърце! Тя е единствената певица, която винаги е била искрена, естествена и истинска! Благодаря на Господ, че ме запозна с нея. Тя е човека, който винаги е до мен във всяко едно нещо. Винаги е помагала на много хора и винаги ми казва “Всичко това го правя от сърце не чакам от никой нищо”. Както и мен ме е учила, ако можеш помогни, ако неможеш – не пречи.

Петър Ангелов: Как реагира Софи Маринова на лъжливите статии? Неотдавна имаше измама с нейното име за източване на сметки..

Тодор: Като цяло, Софи не чете никакви стати осен вашите и на тези, за който е дала интервю. Уплаши се че все пак, хората могат да се излъжат и да ги измамят, но един умен човек винаги би се досетил че няма кой да ти даде така лесно пари. Като цяло, Софи Маринова няма личен профил във Facebook, освен официалната си страница, която е със синя значка. Само там могат хората да получават достоверна информация около Софи – във Фейсбук страницата и Инстаграм профила.. Пак повтарям, само тези със синя значка!

Петър Ангелов: Ти бе сред малкото гости на рожденият ден на синът на Софи Маринова – Лоренцо. Разкажи ми, близък ли си с друг от семейството на Софи Маринова или само с нея?

Тодор: Аз съм близък с цялата фамилия на Софи. Всички са много готини и добри хора и винаги са ме посрещали като техен роднина. Където и да съм ходил, винаги са се държали с мен, всякаш съм част от тяхното семейство.

Петър Ангелов: Предполагам че всеки ден се свързват с теб за участия и интервюта на Софи Маринова. Забелязва се, че тя не дава толкова често интервюта, но клубните ѝ изяви са на макс. Да така е Софи като цяло винаги отбягва интервютата защото Умишлено ли избягва интервютата?

Тодор: Софи винаги е давала интервюта, когато има какво да поднесе на всички нейни почитатели. Останалите интервюта винаги ги избягва, защото на нея не и трябва рейтинг или реклама. Цяла Европа и цяла България си я познават и знаят отлично коя е Софи Маринова. Но винаги е давала за вас интервю и още една медия.

Петър Ангелов: За какво се съветва с теб Софи Маринова?

Тодор: Като цяло за всичко, защото тя знае че аз съм човек, който никога не би си позволил да я предаде. Страшно много си я обичам, както обичам да казвам – тя ми е като майка, сестра, всичко ми е тя!

Петър Ангелов: За никого не е тайна, че от години живееш в Англия. Разкажи ми за живота там, има ли нещо, което би те накарало да се върнеш в България?

Тодор: Хи-хи, като цяло аз винаги мога да съм и на двете места. В Англия съм вече почти 8 години и съм си свикнал, все едно е моята родина, чувствам се много по-спокоен и свободен да бъда себе си, не че в България не се чувствам и там така. С две думи, чувствам се и на двете места много добре и щастлив.

Петър Ангелов: Усещал ли си фалшиви хора около теб, защото си близък с много изпълнители?

Тодор: Ооо да и то много! Като цяло, напоследък съм издигнал една стена пред себе си и спрях да комуникирам с много “уж приятели”. Само на “Здравей!” съм с всички. Спрях да допускам хора до себе си, защото всичкит те обичат когато имат изгода и полза за нещо, а през останалото време ги няма никакви. Единствено и само със Софи, Лоренцо и Гринго комуникирам защото те са хората винаги до мен и страшно много си ги обичам.

Петър Ангелов: Какво е мнението ти за COVID-19 и как бяха мерките в Англия?

Тодор: Като цяло, същите който бяха и в България и целия свят. Нямаше нещо по-различно.

Петър Ангелов: За какво мечтаеш?

Тодор: Ами като цяло всички мечти са ми сбъднати, няма за друго какво да си мечтая..

Петър Ангелов: Има ли нещо, което искаш да кажеш на хората за теб, а те не го знаят?

Тодор: Ами не, каквото има те – го знаят най-важните хора за мен.

Петър Ангелов: Участвал си в много български предавания, а в личните ни разговори с теб споделяш, че получаваш предложения.. Би ли участвал отново?

Тодор: О да, като цяло винаги имам предложения, но аз отбягвам защото всички искат да се говори за една и съща тема която за мен вече лично е изчерпана. Хората не ги интересува с каква сексуална ориентация си, дали си дискриминиран – аз съм много против на такива теми да се говори и да се правим на невинни жертви, че обществото не ни е приемало. А и аз самият не мисля, че това трябва да го натрапваме постояно. Всеки е свободен да бъде каквото си иска, стига да не пречи на хората. Имам едно предложение, което в най-скоро време ще снимаме. Досега отлагахме заради пандемията, понеже снимките са 6 дни на различни места и се надявам в най-скоро време да го заснемем, за да се излъче в най- гледаната телевизия в България.

Петър Ангелов: Опиши се с три думи.

Тодор: Човек с голямо и добро сърце.

Петър Ангелов: Много ти благодаря за страхотното интервю! Пожелавам ти да бъдеш здрав и успешен, а другото се постига. Какво ще пожелаеш на хората и на самият себе си?

Тодор: На първо място, да сме живи и здрави, защото здравето е най-важното нещо в този живот. Всичко друго се постига. Не на последно място, да станем малко по-добри и единни, че на последък като че ли, хората се забравихме малко и станахме лоши, алчни и завистливи. Добротата и любовта ще спасят всички ни. Също така и на вашите читатели да са живи и здрави и да четат всяко ваше интервю, защото вие сте единствената медия, която показва искрените неща от живота на звездите.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *