• чт. май 2nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

РЕФАН продължава да ви подарява страхотни промоции

ByПетър Ангелов

авг. 19, 2022

Младите хора искат ежеминутно да се радват на живота, да излизат с приятели и да се забавляват, изпълнени със самочувствие. Те живеят на бързи обороти и за тях е особено важно грижата за перфектния вид да не отнема време. Безсънните нощи са част от динамичната младост: щури купони, учене за изпити, сърфиране в интернет. Приятните емоции са добре дошли, но тъмните кръгове и следите от умора след безсънна нощ не са желани. И тогава се налага да се търси козметика, която бързо и ефективно да възстановява свежия и сияен вид на кожата.
Ето защо козметолозите на Рефан разработиха серията Youthful Perfection, специално за младежка кожа 16+.

В момента нощния серум и измивния гел за лице от серията Youthful Perfection , в комплект с хитовия филър за лице Taurine са в промоционален комплект, с който можете да спестите близо 30% от цената им.

Промоционалният комплект включва:

1. Нощен серум за лице и около очи Youthful Perfection 50 мл

Енергизиращ крем, който е разработен с EARLY BOOST PA – активна съставка, която е естествен източник на таурин. Намалява признаците на умора, като редуцира тъмните кръгове под очите. Обогатен с натурална розова вода за хидратиране и успокояване на кожата.

2. Измиващ гел за лице Youthful Perfection 100 мл

Специално създаден за възраст 16+, измиващият гел за лице нежно отстранява замърсяванията от чувствителната и склонна към омазняване младежка кожа, без да я изсушава. Полимлечната киселина в състава му деликатно ексфолира и почиства порите в дълбочина, като премахва излишния себум. Естественият източник на таурин – EARLY BOOST PA, енергизира, събужда кожата и възвръща нейния естествен блясък. Гелът има подчертано тонизиращо действие върху кожата и дава на младежите усещане за свежест и повече самочувствие.

3. Филър за лице Taurine 10 мл

Съдържа EARLY BOOST PA® – естествен източник на таурин с енергизиращо действие, който намалява признаците на умора и редуцира тъмните кръгове под очите. Тонизира, хидратира и събужда кожата. Уникалната му формула действа и като антиоксидант, подобрява клетъчните свойства и метаболизма и по този начин се бори с появата на бръчките. За постигане на оптимален ефект използвайте преди крема.

Поотделно продуктите ще ви струват 32 лв, а в момента те се предлагат в промоционален комплект на стойност само 22 лева.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *