• вт. апр. 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

СТАРТИРА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА МЕГАПРОДУКЦИЯТА НА МАРВЕЛ ЧЕРНАТА ВДОВИЦА

ByПетър Ангелов

юни 30, 2021

Бъдете първите, които ще видят на голям екран
обвитата в мистерия история на Наташа Романов

От днес, 29 юни, стартират продажбите на билетите за Черната вдовица – дългоочакваното самостоятелно приключение на един от най-ярките и обичани супергерои на Марвел – Наташа Романоф. Зрелищната мегапродукция идва в кината от 9 юли и със специални предпремиерни прожекции ден по рано – на 8 юли. Така най-нетърпеливите фенове ще могат преди всички да видят любимата си героиня в непозната светлина, да се запознаят с нейното „семейство“ и да научат подробности за обвитото ѝ в мистерия минало, преди да стане агент на ЩИТ и да се присъедини към редиците на Отмъстителите.

Със стартирането на предварителните продажби, Марвел ни предлагат и нов поглед към Черната вдовица, в който авторите на филма, начело с режисьорката Кейт Шортланд и звездата Скарлет Йохансон, разкриват любопитни подробности както за забележителния екшън, какъвто до този момент не сме виждали във филмовата вселена на Марвел, така и за дълбокия и личен подход към образа на Наташа Романоф. След толкова години, тя най-накрая има възможност да разкаже собствената си история.

Действието на Черната вдовица се развива малко след събитията от Първият отмъстител: Войната на героите, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си. Тя се изправя пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници – енигматичния Таскмастър. Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на Черната вдовица е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сценарий на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Файги. В ролите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Черната вдовица се завръща само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 9 юли и предпремиерно от 8 юли. Купете своя билет сега!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *