• нд. юни 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Александър Сано със силни думи за „Джелем, Джелем“ на Роксана

ByПетър Ангелов

апр. 14, 2022

Балканската звезда Роксана определено успя да разбуни духовете с проекта си „Джелем, Джелем“, който направи своята премиера на 26 ноември миналата година.

„Джелем, Джелем“ успя да се нареди до най-големите и въртени парчета на Балканите и влезе в сетовете на световните DJ. Този проект бе огромно предизвикателство за Роксана, защото именно с него, тя атакува музикалните чартове по целият свят.

Любопитен факт прави един коментар под видеоклипа от профила на популярният актьор Александър Сано, който не спести суперлативи за „Джелем, Джелем“ и дори стигна по-далеч и определи проекта като послание за света.

За никого не е тайна, че Сано и Роксана са близки приятели. Нещо повече, в последното интервю на Роксана в нейният официален канал в YouTube „Опасно близо с Роксана“, той се включи и сподели много хубави думи за певицата.

А след ударният старт на годината с „Няма да е все така“ и „Zidovi“, меломаните нямат търпение да видят и чуят с какво ще ги изненада тяхната любимка. Е, единственото което знаем е, че песента ще бъде колаборация с популярен артист, но Роксана не издава кой е. Единственото което сподели е че песента е заснета и до дни предстоят снимките на видеоклипа.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *