• пн. апр. 22nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Алисия с големи музикални изненади /ВИЖ/

ByПетър Ангелов

юни 28, 2022

Алисия безспорно се превърна в еталон за красива и стилна дама, а в комбинация с тоталните си хитове и успешна музикална кариера, тя е сред най-влиятелните дами в България. Нейната модна линия „Alice Evis“ се развива повече от успешно и хиляди дами и господа се доверяват на нейният бранд

Също така, капките за тен „Alice Concept Beauty“ са тотален хит през всички сезони, защото осигуряват равномерен тен за минути, с който дамите са просто неотразими.

След като затвърди позициите си в шоуто за имитации „Като две капки вода“, ето че Алисия ще представи новият си проект съвсем скоро и да, той отново ще бъде в колаборация. С кого обаче, певицата все още не разкрива, но хвърли истинска бомба, защото новото парче ще бъде.. кючек.

Точно така, правилно сте прочели, Алисия ще представи кючек за първи път в своята кариера и той ще бъде в колаборация. Това разкри неотдавна самата тя на стори в социалната мрежа Instagram, а меломаните буквално полудяха от новината. Освен че представя кючек, певицата продължава своята линия от колаборации и трябва да признаем, че всичките са хитове.

Другата голяма изненада е, че Алисия подготвя и музикален албум, в който ще събере всичките си дуети. Кога обаче ще бъде премиерата на проекта и ще бъде представен албума, остава загадка.

Снимка: Георги Малев

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *