• чт. мар. 28th, 2024

Андреа бурно аплодирана от колеги и фенове на първите Music Star Awards /СНИМКИ И ВИДЕО/

ByПетър Ангелов

апр. 5, 2023

Преди броени дни в клуб Hyde в София се проведоха първите Music Star Awards, които бяха организирани от русото изкушение на поп-фолка IVY, както и PR агенция за 2022 година, а именно PR Premium.

Много млади и вече наложили се изпълнители получиха заслужени отличия, но най-силно впечатление направи балканската звезда Андреа, която бе бурно аплодирана от колеги и фенове. Както винаги, всяка поява на Андреа е повече от запомняща се, а и тази не направи изключение.

Андреа се появи в лилав секси тоалет, който е дело на модният гигант VERSACE. Роклята подчертаваше перфектната фигура на певицата, която остана вярна на стила си и бе заложила на лека доза провокация.

Призът за „Най-популярен българсли изпълнител зад граница“ отиде абсолютно заслужено при Андреа, която от години е най-разпознаваемият наш изпълнител по цял свят заради колаборациите си с Costi, Mario Winans, Bob Sinclair, Shaggy, Otilia, MC Yankoo, Cvija, Mario Joy, Sergio и други.

За да поздрави присъстващите, Андреа изпя едни от най-големите си хитове „Егоист“, „Полудей“, а на дуета с Азис „Пробвай се“, нейните колеги и колежки бяха на сцената с нея и пееха парчето, което и до ден днешен носи същият хитов заряд и меломаните избухват на него.

Колеги и почитатели аплодитаха бурно Андреа преди и след всяко изпълнение и дори я викаха на бис цели три пъти.

Безспорно можем да кажем че Андреа бе сензацията на вечерта и определено се радва на топъл прием от колегите си, а които жълтите медии непрекъснато я забъркват в конфликти.

Новото музикално предложение на Андреа „In Love“ в колаборация с Fatmir Sufa се радва на огромен интерес и влезе в най-добрите клунове в България и на Балканите.

Меломаните с нетърпение очакват всеки следващ проект на Андреа, която сподели в социалната мрежа Instagram че много скоро предстоят снимките към новият и видеоклип.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *