• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Анна Стефанова стана булка

ByПетър Ангелов

юни 30, 2021

Мисис България Анна Стефанова мина под венчилото и и прие фамилията на своя любим ,,Кръчмарова”.

Анна Кръчмарова сияеше на своят сватбен ден, а съвсем скоро ще се появи на бял свят и нейното трето дете. Бившата участничка в Мастър Шеф преди броени дни зарадва почитателите си със снимки от сватбения си ден.

Залагайки на стилен кок, Г-жа Кръчмарова бе ослепителна в рокля на Арети от дизайнерът Деметриос, а всички погледи бяха в нея. Със своят гол гръб и дълъг шлейф, Анна бе булка точно като в приказките. Съвършената визия на красивата Анна не бе обаче единственото впечатляващо нещо. За ръчно изработените албуми и декорации, Мисис България Анна Кръчмарова се бе доверила на Makri Design.

Декораторката Йонка Тодорова, бе изпипала всичко до последният детайл и гостите споделят, че определено това е сред най-стилните сватби, на които са присъствали. Около 60 души, сред които роднини и приятели, присъстваха на сватбата в кв „Симеоново“.

Сред гостите бяха забелязани Меги Савова, Мисис България Яна Средкова, Мисис България Лидия Янева и г-жа Череша.

В момента Анна Кръчмарова се е отдала на заслужена почивка заедно със своя съпруг Йордан.Двамата прекарват своя меден месец в едно от най-красивите места в България, именно Родопите.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *