• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ашли: Алисия е страхотна, бих издала цял албум с нея (ИНТЕРВЮ)

Днешното ми интервю е с една от най-интересните и врки звезди на “Диапазон Рекърдс” и ефира на “Фен ТВ”. Ашли е един от най-различните интазнообразни изпълнители и винаги представя само качествена продулция на многобройните си почиттели. Какво сподели тя пред мен? Можете да прочете в интервюто ми с нея.. А то е интересно!

Петър Ангелов: Ашли, здравей! Първо искам да ти благодаря че прие покана за интервюто. Как си, къде те намирам?

Ашли: Здравей! Намираш ме в ASHLEY ACADEMY, моята музикална школа, тук прекарвам към десет часа от ежедневието си. Който и да ме търси, предимно ме намира тук.

Петър Ангелов: Искам да те поздравя за новото парче “Party Animal”. Как се роди идеята за него?

Ашли: Благодаря! Избрахме тази песен единодушно с моят продуцент. Слушахме две парчета на един и същи композитор, и заложихме на Party animal, разбира се, тя още не се казваше така. Тази мелодия звучеше някак “загадачно лудо” и решихме, че е точно за мен, защото моя характер е подобен. Изпращайки я за текст на Йордан Гергов, на който се доверявам не за първи път, той вече имаше идея за текста. Снимането не клипа беше много забавно. Слънцето буквално ни изгаряше, но ние не се предадохме.

Петър Ангелов: Ти вдигаш летвата с всяко следващо парче.. Виждаме те в много различна светлина от “Ще остана” до “Party Animal” залагаш на различни неща.. Обичаш ли експериментите?

Ашли: Не мога точно да определя в коя насока се чуствам по-добре, дали експериментирайки или залагайки на сигурното. Определено обичам експериментите и често се оставям на желанието си към това, но съществуват и неща, в които няма шанс да допусна експериментът като метод. Наистина се стремя да правя различни песни и клипове от предходните, радвам се, че съм успяла да “вдигна летвата” и се надявам да продължа в тази посока, защото продължавам да се уча и да се само критикувам след всяко парче.

Петър Ангелов: Тази година, преди премиерата на “Party Animal” ти представи “Твоето момиче”, в което участие взе и Алисия. Разкажи ми малко за нея, приятелки ли сте и ще има ли дует между вас?

Ашли: Алисия е страхотна! С нея до преди снимането на клипа бяхме на “здравей-здрасти”, нямала съм някакви по-сериозни комуникации и наблюдения относно характера и държанието ѝ. Притеснявах се за снимките на клипа, не знаех какво да очаквам от нея, как ще се държи… Притеснението ми беше излишно. Тя дойде на снимките и направи работата още по- лека и приятна. Готин и земен човек е. С удоволствие бих направила с нея и албум дори, не само дует.

Петър Ангелов: Доволна ли си от музикалните си продуценти? Чувстваш ли се свободна да твориш?

Ашли: Връзката с музикалните ми продуценти след толкова години вече не е само работна, а и приятелска. Това предразполага свобода на работата. Аз, обаче, никога не упорствам за моя идея, споделям, обсъждаме я и решаваме заедно. Сигурна съм, че те искат колкото мен да успяваме в работата си.

Петър Ангелов: Много хора се чудят.. Заето ли е сърцето на Ашли?

Ашли: Този въпрос е красиво подвеждащ. Заетостта в главата ми пречи на същата в сърцето, но то определено не е празно.

Петър Ангелов: Предстои ли трета колаборация с Джамайката?

Ашли: За момента не съм мислила по този въпрос, но времето ще покаже. С него се работи много лесно и забавно.

Петър Ангелов: Обмисляш ли да издадеш албум?

Ашли: Премиерата на албума вече трябваше да е отминала. Короната се намеси и съсипа плановете ни. Няма да ѝ позволим да попречи на следващите ни и съвсем скоро ще обявим тази новина.

Петър Ангелов: Успяваш ли да съчетаеш кариерата си на певицата с учителската професия? Радват ли ти се децата?

Ашли: Трудно е, но успявам и ми харесва. Това е призванието ми, определено. Децата са страхотни и много талантливи. При мен не са само деца, работя и с възрастни. Часовете прекарани заедно с всеки ученик са приятни, ползотворни и успешни, това ни удовлетворява и мотивира.

Петър Ангелов: Как ти повлия популярността?

Ашли: Не мисля, че е повлияла в частност към характера ми, но промени някои от приятелските ми връзки. За което не съжалявам. Също така ме постави някаква рамка на поведение и очаквания от публиката, към които трябва да се стремя.

Петър Ангелов: Има ли нещо, което никога не би направила?

Ашли: Всички поп-фолк изпълнители ни свързват интимно с “плащачи”- тази цена не съм готова да платя.

Петър Ангелов: Има ли приятелство в поп-фолка?

Ашли: Въпросът не опира до поп-фолка, а до човека и неговата ценностна система.

Петър Ангелов: За какво мечтаеш?

Ашли: Аз мечтая много, но не обичам да разказвам мечтите си. Не мога да кажа, че съм суеверна, но вярвам, че желанията не се споменават на глас. Затова се захващам здраво за работа и постигам това, което искам.

Петър Ангелов: Как ти се отрази изолацията в началото на годината? На какво те научи? Боиш ли се от повторна такава?

Ашли: В началото бях много уплашена. Страхувах се, както повечето хора, че няма да работя и това ще се отрази на живота ми, че съм затворена далеч от семейството и приятелите ми. За сметка на това не се страхувах от вируса, не вярвах, че така може да ни унищожи. И бях права! Положителното от изолацията при мен беше, че успях да обърна внимание на себе си за два три дни, както и да говоря по-често с близките си. След това разработих онлайн обучение и бях по-ангажирана от преди. Не желая да се случва повторно, особено през зимните празници.

Петър Ангелов: Ашли, благодаря ти за страхотното интервю! За мен беше чест и удоволствие. Какво ще пожелаеш на нашите читатели, а и на самата теб?

Ашли: И аз благодаря за положителното отношение към мен. Пожелавам здраве и любов на вас и вашите читатели. Всичко друго е въпрос на мотивация. Поздрави!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *