• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

ВИЖ| „Джелем, Джелем“ – световното кино изгрява в новият клип на Роксана

ByПетър Ангелов

ное. 19, 2021

Балканската звезда Роксана сподели в социалните си мрежи кадри от предстоящия си видеоклип към „Джелем, Джелем“.

По всичко личи, че това ше бъде един от най-скъпите проекти на изпълнителката, с който тя ще атакува не просто българският, а международният пазар.

Роксана сменя няколко атрактивни визии, които просто оставят без дъх и повдигат завесата малко преди самата премиера.

Премиерата на „Джелем, Джелем“ ще бъде в официалния YouTube канал на певицата, а проекта се очаква да се завърти в редица световни радиа.

В мащабната продукция са се включили и Емилио Стефано, който се е погрижил за косите, Цецо Андреев, на когото е поверен грима, топ фотографа Иван Стефанов, който е запечатал всеки един детайл около „Джелем, Джелем“.

Музиката и текста на „Джелем, Джелем“ са ромски фолклор. Режисьор на мащабното видео, което е достойно да се нарече мини холивудска продукция е Кирил Киров – Кико. Продуцент на проекта е KVZ Music ltd.

Роксана изказа огромна благодарност към целият екип, който е работил по „Джелем, Джелем“, както и към всички участници. Певицата сподели че е много впечатлена от фотографа Иван Стефанов и признава, че е един от най-големите професионалисти, с които е работила.

Броени дни ни делят до премиерата на „Джелем, Джелем“, която е насрочена за 26 ноември, в официалния YouTube канал на Роксана.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *