• ср. юли 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Втори сезон на „Велика“ идва в HBO GO на 20 ноември

ByПетър Ангелов

ное. 4, 2021

Джилиан Андерсън влиза в сериала като Йоана – майката на Екатерина

Хитовата поредица „Велика“ се завръща в HBO GO за втори сезон на 20 ноември. Всички десет епизода ще бъдат достъпни за гледане наведнъж. В новите серии до Ел Фанинг и Никълъс Колт застава Джилиан Андерсън, която влиза в ролята на майката на Екатерина.

https://youtu.be/y19iRxR6slI

„Велика“ е сатирична комедия за издигането на Екатерина Велика от аутсайдер в кралския двор до най-дълго управляващата жена-владетел в историята на Русия. Във втори сезон Екатерина най-накрая сяда на мечтания трон, но бързо научава, че детронирането на съпруга й е само началото по пътя към успеха й. Сега тя трябва да се изправи пред реалността на „освобождаването“ на страна, която не иска да бъде свободна. Желанието й да донесе просветление в Русия означава да се бори със собствения си двор и с най-близкото си обкръжение, включително собствената й майка (изиграна от гост-звездата Джилиан Андерсън). Екатерина също има и вътрешен емоционален конфликт докато продължава да управлява връзката си с Питър. В крайна сметка тя ще научи, че за да промениш една страна, първо трябва да й позволиш да промени теб самия и че има тънка граница между идеализъм и илюзия, както и че да се превърне във „Велика“ ще й коства много повече, отколкото може да си представи.

В сериала участват Ел Фанинг, Никълъс Холт, Фийби Фокс, Адам Годли, Гуилим Лий, Чарити Уейкфийлд, Дъглас Ходж, Саша Дхаван, Байо Гбадамоси и Белинда Бромилоу.

„Велика“ е създаден и написан от Тони Макнамара, който е и изпълнителен продуцент на проекта. Изпълнителни продуценти са също и Мариан Макгоуан, Марк Уайнмейкър, Ел Фанинг, Никълъс Холт, Британи Кахан Уорд от Echo Lake, Дъг Манкоф и Андрю Сполдинг, Джош Кеселман от Thruline и Рон Уест и Мат Шакман. Сериалът е продуциран от Civic Center Media съвместно с MRC Television и се разпространява в международен план от ViacomCBS Global Distribution Group.
Всички епизоди от първия сезон на „Велика“ са налични и в момента в HBO GO.

Фотокредит: HBO България

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *