• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Диона и Ивайла сложиха всички в малкият си джоб с „Другата“

ByПетър Ангелов

ян. 31, 2021

Диона и Ивайла сложиха всички в малкия си джоб

Новото музикално предложение на две от най-красивите и талантливи изпълнителки от България – Диона и Ивайла, направи своята премиера преди няколко дни и се превърна в тотален хит!

Диона и Ивайла изненадаха много приятно меломаните с неочакваната си колаборация. Малко преди премиерата на проекта, двете красавици споделиха в социалните мрежи че подготвят съвместно парче. Реакцията на феновете бе бурна и положителна. Диона неотдавна прекрати отношенията си с музикалният лейбъл, в който беше близо година. Ивайла също напусна продуцентите си, но интересното при нея е че тя отново се завърна в поп-фолка.

„Другата“ прикова вниманието на меломаните и макар без телевизионна ротация, проектът се радва на огромен интерес в YouTube и е на второ място в „Набиращи популярност“ видеа за България. Коментарите под видеоклипа са повече от положителни, а комбинацията между двете е взривоопасна.. Нещо повече, меломаните дори настояват двете да запишат и втора колаборация, с която да ги изненадат. Все пак, двете изпълнителки постигнаха огромен успех за няколко дни с новият си проект, с което сложиха всички в малкият си джоб.

Музиката на „Другата“ е на Андреан Стефанов – Андро, Радостин Радостинов – Ради и Диона. Текстът е колаборация между Анди и Диона. Аранжиментът е на Андро. Вокалът е на Ахмед Карани. Режисьор на видеото е Людмил Иларионов Люси, с оператор Виктор Костов.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *