• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Емануела и Kyriacos Georgiou избухват с хитов дует

ByПетър Ангелов

сеп. 16, 2020

Мега звездата на телевизия “Планета” и фирма “Пайнер” – Емануела, разпали въображението на меломаните и многобройните си почитатели.

В социалната мрежа Instagram, Емануела публикува кадри, които буквално оставиха меломаните без дъх. От снимките става ясно, че изпълнителката е заснела клип към новата си песен и се радва на много голям интерес от страна на феновете.

Певицата е вече блондинка, но е още по-гореща от преди.. Обичаната Емануела разкри няколко от визиите към предстоящият си проект. Феновете са изключително развълнувани, защото тяхната любимка ще хи зарадва с чисто нов хит в най-скоро време.

Изненадите обаче далеч не свършват до тук.. В проекта, Емануела си партнира с гръцкият изпълнител Kyriacos Georgiou. Феновете не са очаквали тяхната любимка да представи колаборация с хитовият изпълнител, а дали в песент Kyriacos ще пее на български, предстои да разберем.

За грима си, Емануела се е доверила на Милеле и Никола Флоридов, а косите са поверени на Ивайло Колев. бижутата са осигурени от “XO Boutique”, а стайлингът е поверен на Ива Атанасова. Фотосите се реализирани с Кирил Александров. За музиката и аранжимента не знаем на кого са се доверили двамата артисти, но вероятно Емануела няма да изневери за текст на своят тандем – Александър Попов и Петър Петров.

В интернет се появи клипче, за което се казва, че аудиото е част от предстоящият дует на двамата топ изпълнители. Ако е така, то те ще атакуват с турбо хит, защото визиите на Емануела са на световно ниво, а макар и от няколко секунден клип, можем да кажем че звучи много хитово.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *