• чт. мар. 28th, 2024

Ето го първият българин на сцената на Grand Stars

ByПетър Ангелов

сеп. 22, 2021

Изключително талантливият изпълнител Яни се впусна в ново приключение. След успеха на сръбските си изпълнения в YouTube, Яни стана част от музикално риалити в съседна Сърбия.

Grand Stars е музикалното риалити шоу, в което Яни взема участие. Епизодът на предаването ще се излъчва на 2 октомври по телевизия Prva, а малко след това, изпълнението на Яни ще бъде качено в YouTube канала на Zvezde Granda.

Журито на Grand Stars се състои от най-обичаните сръбски изпълнители, сред които Ana Bekuta, Ceca Raznatovic, Marija Šerifović, Viki Miljković и Snezana Djurisic. Дали обаче талантливият Яни ще продължи във втори кръг, предстои да разберем.

Факт е, че Яни е първият българин в шоуто Grand Stars до момента, което само по себе си е показател за успех. Нашият екип стиска палци на Яни и се надяваме сръбската публика да го оцени подобаващо.

Яни има пълната подкрепа на своето семейство, приятели и колеги, сред които е и топ изпълнителката на „Диапазон Рекърдс“ Александра. Дали е възможно двамата да представят съвместно парче, предстои да разберем.

https://youtu.be/iG06SZWpjiM

Снимки: Instagram

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *