• чт. май 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ето къде избяга Благой Георгиев

ByПетър Ангелов

ное. 4, 2021

Звездна двойка номер едно в България – Благой Георгиев и Златка Райкова, продължават да представят невероятни места за почивка на многобройните си последователи в социалните мрежи.

В профила си в социалната мрежа Instagram, Благой Георгиев написа „Насаме със себе си“, а локацията на красивото и спокойно място е Luxury Villa Borina.

https://www.instagram.com/p/CVznLB9LHFE/?utm_medium=copy_link

Вилна зона Ярема е разположена на 1300 метра надморска височина, близо до София. Намира се на южния склон на Витоша планина, и е събирателна точка на пет планини: Витоша планина, Рила, Верила, Лозенска и Плана планина. Вилна зона Ярема се намира в Природен Парк Витоша и е екологично чист район с кристален въздух, в сърцето на борова гора. Уморени от задръствания, клаксони, градски шум и мръсен въздух, жителите и гостите на столицата често търсят места, близо до София, където да избягат за няколко дни от натовареното си ежедневие. Вилна зона Ярема и конкретно луксозна къща за гости Борина предлага всичко противоположно на града, а именно: тишина, спокойствие и чист въздух сред прекрасната природа на Витоша планина. Това е място където всеки може да се разтовари, да се отпусне и да се зареди с положителна енергия.

Без значение от сезона, Luxury Villa Borina е идеалното място за отдих.

Компания на Благой Георгиев и Златка Райкова прави и звездният PR Атанас Лазаров, който също споделя в Instagram профила си интересни сторита.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *