• вт. юли 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Изворна вода ,,eGo” е напитката на годината според ,,Business & Fashion Awards” 2021

ByПетър Ангелов

дек. 4, 2021

Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

В категория ,,Напитки” наградата грабна изворна вода ,,eGo”, а наградата получи пиарът и продуцент Християн Гьошев. изворна вода „eGo“ успя да се превърне в предпочитан избор на личностите от родният хайлайф, така и на много други потребители.

Всъщност, изворна вода „eGo“, присъства в редица музикални видеа на любимите изпълнители на хиляди меломани от цяла България, както и може да бъде забелязана на много светски събития, елитни ресторанти и други места.

„eGo“ предлага както изворна, така и газирана вода, която се предлага в красиви бутилки, които създават още по-премиум усещане за това, че брандът предлага вода от най-висок клас.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *