Международен екип стои зад новата песен на певицата Цветина (ВИДЕО)

 

Гласовитата изпълнителка Цветина зарадва феновете си с новата си песен “Напомня на обичане”.

Интерес предизвиква факта, че чаровната брюнетка е като истински музикален хамелеон, защото след тоталния хит “Мръсна песен”, съвместно с Рико Бенд, този път тя залага на въздействаща песен с много силен романтичен текст.Проектът е в колаборация с младия талант Андреас Камперис, родом от Гърция, но живее в Германия и е само на 18 години. Текста отново е на самата изпълнителка. “Андреас ми писа в Instagram, изпрати ми клипове на свои изпълнения, с които ме плени с гласа си и още на първата минута му казах, че искам да направим съвместен проект. Чух песента, докато бях на почивка в Доминикана, всяка вечер се изолирах от компанията, както и през деня на плажа, за да напиша текста, който ми отне 15 дни. Тъй като Андреас не говори много добре английски,негов приятел, с който комуникирахме на сръбски, немски и английски ни помогна с неговия текст.” , споделя Цветина.

Парчето е по музика на друг талантлив композитор роден в Нидерландия , но живеещ в Испания – Branko Jovanovic-Bankrow, с който я свързва нейна приятелка от Барселона, а мелодията е нейно дело.  Записите на часта на Андреас, се осъществяват в Германия, а Цветина записва в студиото на Спас Лазаров. “Въпреки голямото ни желание, Андреас не успя да присъства на клипа,заради ситуацията с COVID-19.”, признава Цветина.

Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а сценарист е самата певица. Впечатляващото видео е пресъздадено в ретро стил, а ефектните тоалети на Цветина допринасят за истинския завършек на сюжета. За пореден път Цветина се доверява на топ дизайнера Стоян Радичев, както и на друг млад и талантлив дизайнер Рафет Осман.

Гримът е дело на гримьора Микеле, а за невероятните прически се погрижи коафьора Джордж Тодоров. С мащабния си международен проект “Напомня на обичане”, Цветина се надява да развълнува и докосне сърцата на почитателите си като пресъздаде една невероятна “приказка” за силата на любовта.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!