• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

МИС ТОП ЛИЦЕ НА ОБЗОР – Класа, стил, усещане за европейско забавление

В разгара  на лятото и парещите слънчеви лъчи,  кметство Обзор,  Cuba beach bar  и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата – конкурсът за красота и европейски зрелища – мис Топ лице на Обзор-2020.

  Ол инклузив емоцията  с магнетични местни и национални красавици е предвидена за 15-и август, събота от 16 часа на Южния обзорски плаж пред култовия Куба бийч бар.

  Модният  пърформанс  се провежда под генералната опека на кмета на град Обзор- Христо Янев.

       В журито ще присъства водещият светски PR на България: Наско Лазаров, носител на голямата бизнес награда “PR на годината 2020”, г-н Яни Неделев – обзорският повелител на плажните атракции, представители на домакините, спонсори и естети от Обзор.

 Мис Топ лице на Обзор присъства в културния и нощен живот на китния туристически град вече 21 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна,  и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема   “разходка на модни закачалки”.

 За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му, в деня на шоуто, на 15 август, събота, от 16,00 часа на Южния обзорски плаж пред Куба бийч бар. Финалът ще е зашеметяващ!

Съорганизатор на модния ивент на сезона в Обзор е Национална модна агенция Идея Прима-Варна, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията – Димитър Увалиев.

Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем: ” Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *