• пт. мар. 29th, 2024

Най-голямата фитнес верига в България Pulse открива нов обект в най-големия офис център у нас European Trade Center

ByПетър Ангелов

апр. 17, 2023

„Преди броени дни се подписа сделката за новия обект на най-голямата фитнес верига у нас Pulse Fitness & Spa в най-големия офис център в страната European Trade Center с разгъната застроена площ от над 54 000 кв.м. офиси и дом за офис централите на редица големи локални и международни компании, сред които Zara (Inditex), Vivacom и много други.“ съобщиха от консултантската компания за бизнес имоти посредник по сделката Arva Consulting.

От агенцията определят обекта Pulse ETC като среща на най-доброто от двата свята – луксът и високото качество на Pulse Fitness & Spa комбиниран с корпоративния Европейски глобален почерк и космополитност на ETC.

Специфичното на обекта е, че има за цел да посрещне нуждите на висшия и среден мениджмънт от истинско в своя клас и качество leisure и спортно изживяване, което да даде истинска добавена стойност в забързания им и натоварен график на една ръка разстояние от офиса, така че да разпуснат със сауна и масаж в обедната почивка, да започнат деня с крос и висок старт в една отбрана аудитория и висок клас атмосфера или да го завършат с йога без това да ги ангажира с реалностите на кошмарния Софийски трафик.

Обектът Pulse ETC ще се простира на площ от 1041 кв.м. и ще се придържа към стандартните за веригата висок клас, качество и многообразие на услугите, предлагайки фитнес, leisure & spa зона, разнообразни и ексклузивни групови занимания, здравословна прясно приготвена храна от Pulse Food, високо квалифицирани индивидуални спортни инструктори и много други.

От ЕТС оценяват високо добавената стойност, която една истинска по-висок клас фитнес и leisure верига като Pulse може да донесе в забързаното ежедневие висшия и среден мениджмънт на ключовите им български и международни наематели.

Откриване на обекта се очаква през есента на 2023г., съобщиха още от консултантската компания посредник по сделката Arva Consulting.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *