• пт. май 3rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Най „горещото“ лятно видео създавано от български изпълнител спряно от разпространение!

ByПетър Ангелов

авг. 4, 2021

Ако все още не сте видели най-горещото лятно видео на ALEK Sandar значи още нищо не сте усетили от лятото!

Актуалното видео „Me, You and the Moon“ събира най-красивите млади модели от САЩ, България, Етиопия, Перу и Колумбия в една изкусителна комбинация демонстрирайки красиви тела, естествена красота и много сексапил. Песента е създадена от Alek Sandar в модерния ритъм на лято 2021, а чрез видеото реализирано от фотографа на американското издание „Harpers Bazaar“ се цели да се покаже любовта, независимо от расата и сексуалната ориентация.

Музикалният лейбъл за поп музика и култура в България „Facing The Sun“ отказа разпространението на видеото и според изпълнителя причините са изцяло дискриминиращи и проява на хомофобско отношение. До момента всички проекти, които пуска в България Alek Sandar са промотирани и разпространявани без проблем от този лейбъл.

„Във видеото в рамките на около 3 секунди едно от момчетата – модели докосва брадичката ми, а момичетата проявяват близост, която е показана много елегантно“, споделя Alek Sandar и допълва: „Явно наистина съм забравил какво означава да живееш в България. България не е Русия, България не е Ватикана. България е в Европейския съюз! Моите мацки в клипа са супер натурални и красиви. Ако считате клипа ми за „сексуална провокация”, тогава не искам да коментирам всичко онова, което виждаме в поп фолк или рап клиповете“.

След като сподели в социалните мрежи разочарованието си от лейбъла в България, едни от най-популярните блогъри и инфлуенсъри в САЩ коментираха първи високите качества на песента и видеото и нивото на дискриминация в България.

От 14 години живея между Ню Йорк и Берлин и не мога да толерирам решението на „Facing The Sun“ без да споделя мнението си. На мен ми е по-трудно от българските изпълнители, защото моите песни са изцяло на английски език и трудно достигат до родната аудитория. Въпреки това искам да кажа на моите фенове, че песента е качена в моя You Tube канал и може да я гледате и коментирате. Ще се радвам да чуя и вашето мнение.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *