• вт. юли 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Наша актриса със сериозен пробив в турското кино

Сериозна кариера в Турция гради Гюлсим Илхан Али. Родената в България и израснала в Русе актриса е звездата в новия сериал „Планинско сърце“, който в момента е номер едно по рейтинг в южната ни съседка.

Сериалът се снима в Турция, град Ескишехир. Жанрът му е романтична драма и комедия, стартира на 17 октомври  в събота по турският национален канал ТРТ1. В рейтингите е на 1-во място сред всички останали сериали. Получава страшно много позитивни коментари, и успя да се настани на второ място в тренд топикът на социалната  мрежа Twitter. GönülDağı – (Планинско Сърце) на TRT 1, прави силно впечатление със своята силна история, която впечатли публиката, с великолепната си природа, която демонстрира красотите и също така традициите на Анадола.

Красивата Гюлсим Илхан Али се превъплъщава в ролята на Дилек, а  в мъжката роля е звездата Берк Атан в ролята Танер.

Гюлсим се е снимала и в други успешни продукции. Българските зрители я познават от сериала „Слънчеви момичета“, който се завъртя по една от големите телевизии у нас.

През 2009 година Гюлсим Илхан Али печели конкурса „Супер Модел на България“. От 6 години живее в Истанбул. Взема уроци по турски език и актьорско майсторство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *