• пт. мар. 29th, 2024

НУЖДАТА ОТ СКОРОСТ СЕ ЗАВРЪЩА С ТОМ КРУЗ И ТОП ГЪН: МАВЕРИК ОТ 27 МАЙ САМО В КИНАТА

ByПетър Ангелов

мар. 30, 2022

Том Круз отново ще ни покаже как се прави

На 27 май отново ще усетим нужда… Нужда от скорост! 35 години след като изигра образа, превърнал го в световна суперзвезда, Том Круз облича отново култовото кожено яке, слага авиаторските очила на Маверик и ни кани на борда на едно от най-очакваните филмови продължения в историята на киното. Отдаващ почит на предефиниралия екшън жанра оригинал на Тони Скот от 1986 г. и заснет с най-новите достижения в кинотехнологиите, Топ Гън: Маверик поразява със спиращи дъха, заснети в реална среда и без намесата на компютърно генерирани ефекти въздушни сцени и каскади, които, верен на неподражаемия си стил, Том Круз изпълнява сам.

Най-новият впечатляващ трейлър на филма ни отвежда в „Опасната зона“ и ни изправя на ръба на седалките в очакване на немислима мисия, която нито един жив пилот не е виждал. Мисия, която само и единствено Пийт „Маверик“ Мичъл е способен да изведе до успешен завършек. Но битката няма да е само в небето, а и на земята, където Маверик се сблъсква челно с младо поколение авиатори, които са уверени, че ветеранът няма на какво да ги научи. Дали му е познато? Нещата стават още по-заплетени, когато той се изправи лице в лице с демоните от миналото си, олицетворени от лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу (Майлс Телър) – сина на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник „Гуус“ Брадшоу.

Опитът или дързостта? Разумът или емоцията? Младото поколение или старото? Вечните въпроси, но пропити с адреналин и екшън до краен предел!

Дръжте се здраво и се подгответе за въздушни схватки, свръхзвукови скорости и адреналин, и внимавайте да не ви хвръкнат шапките, когато на 27 май Топ Гън: Маверик влети със скоростта на изтребител само в кината, IMAX и 4DX.

Режисьор на Топ Гън: Маверик е Джоузеф Козински (Трон: Заветът, Забвение), а сценарият е дело на Кристофър Маккуори (Обичайните заподозрени, Мисията невъзможна: Разпад), Ерън Крюгер (Дъмбо, Дух в броня) и Ерик Уорън Сингър (Американска схема, Интернешънъл), по образи създадени от Джим Кеш и Зак Епс мл. Продуценти са Джери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Кристофър МакКуори и Том Круз, а изпълнителни продуценти са Томи Харпър, Чад Оман, Майк Стенсън, Дан Голдбърг и Дон Грейнджър.

Освен Том Круз и Майлс Телър (Дивергенти, Камшичен удар), в актьорския състав се включват и Вал Килмър, който се завръща като емблематичния Айсмен, Дженифър Конъли, Джон Хам, Ед Харис, Глен Пауъл, Луис Пулман, Моника Барбаро, Чарлс Парнел, Дани Рамирес, Джей Елис, Грег Тарзан Дейвис, Башир Салахудин, Мани Джакинто, Питър Марк Кендъл и др,

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *