• ср. юли 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

От днес можем да гледаме Под станция Темпъл с Юлиан Костов в HBO GO

ByПетър Ангелов

окт. 28, 2021

Втори сезон на британския сериал „Под станция „Темпъл“ е с премиера днес в HBO GO. Всички седем епизода са налични за гледане наведнъж. В продължението на оригиналната драма на Sky, отново виждаме Марк Стронг, Даниел Мейс и Керис Ван Хоутен, както и българския актьор Юлиан Костов.

 

Юлиaн Костов влиза в ролята на Макс, който описва като нестереотипен, триизмерен източноевропеец. Българският актьор има ключова роля, която се загатва в трети епизод и развива напълно в четвърти. В някои от кадрите до него играят още двама българи – Петър Йорданов и Мартин Медникаров.

“Под Станция “Темпъл” е изключителен сериал. Втори сезоннадгражда и добавя нови интересни герои. Ако харесвате заплетении напрегнати морално сиви истории с множество обрати и страхотна актьорска игра – това е сериалът за вас.”, споделя Юлиан Костов.

Под станция „Темпъл“ разказва историята на хирург Даниел Милтън (Марк Стронг). След като съпругата му Бет изпада в кома, Даниел, заедно с обсебващия, но изненадващо изобретателен Лий (Даниел Мейс), отварят „подземна“ клиника, разположена в огромната лабиринтна мрежа от тунели под метростанция „Темпъл“ в Лондон. Там Даниел се грижи за жена си и лекува всички, които не могат да потърсят по-законни начини за здравеопазване: престъпници, нелегални имигранти и всякакви други чудаци. Скоро в бункера към Даниел и Лий се присъединяват Ана (Карис Ван Хаутен), която е медицински изследовател и има минало с Даниел,както и младият беглец и банков обирджия Джейми. И така, в тунелите под града, добрият лекар трябва да направи всичко възможно, за да контролира необичайния екип, с който работи и да задоволява нуждите на нелегалната клиника и нейната клиентела.

„Даниел Милтън е сложен и балгодатен за изиграване герой. Следкато остави публиката със спиращ сърцето финал в първия сезон, вярвам че новият сезон ще заведе зрителите на още по-голямо приключение.”, споделя за героя си Марк Стронг.

Във втори сезон Бет излиза от комата си и търси отговори. Ийв (Лили Нюмарк) иска да знае защо родителите й са я лъгали, Лий (Даниел Мейс) започва да работи с привлекателна активистка, а Анна (Карис ван Хутен) иска да намери нещо положително в ситуацията си. Сред новите герои във втори сезон са съмнителният и непредвидим човек от подземния свят Гъби (Рис Ифанс) и поетично настроеният му, но често необуздан асистент Дърмът (Майкъл Смайли).”

Юлиан Костов можете да гледате в HBO GO и в роли в още два сериала – първи сезон на „Аз, вещицата“ като демона Тимур и в трети сезон на „Централа Берлин“ като руския снайперист Сергей Басаров.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *