• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

“Пак ще се броиш” – дългоочакваната колаборация между Емилия и Денис Теофиков

ByПетър Ангелов

фев. 22, 2022

След внезапната смърт на младият и много талантлив изпълнител Денис Теофиков, упорито се заговори че той има записан и клипиран дует с Емилия.

ОТИДЕ СИ ДЕНИС ТЕОФИКОВ

Ако трябва да сме напълно честни, слуховете са за не един, а два дуета, които да бъдат продължение на хитовите “Акула” и “Тръгвай си”, които вдигнаха нивото и определено са сред най-качествените проекти в целият жанр. Дали проектите са два или е само един – предстои да разберем.

Е, сега Емилия потвърди новината за това, че има колаборация с Денис Теофиков, която се казва “Пак ще се броиш” и се очаква да направи своята премиера в официалният канал на изпълнителката – emilia.online.

Публикациите в социалните мрежи на Емилия се радват на голям брой харесвания и коментари, а меломаните са благодарни на певицата, че ще могат да видят и чуят нещо ново от Денис Теофиков, който липсва на всички ни.

ФОНДАЦИЯ ДЕНИС ТЕОФИКОВ

Видеоклипът отново ще бъде холивудска продукция както предишните им два дуета, а в лентата участие вземат Мариан Вълев, Башар Рахал, Михаил Билалов, както и Кирил Ефремов.

Постерът е направена от Динко Динев, а фотосесията към проекта е дело на Nix Petrov. Музиката и аранжимента са дело на Diamond Beat Production, на които са и предишните два дуета “Акула и Тръгвай си”. За косите на Емилия във видеоклипа са се погрижили от Galleria Hair Club, а гримът е поверен на Микеле.

Докато всички сме в трепетно очакване на “Пак ще се броиш”, поздравяваме ви с “Акула” и “Тръгвай си”.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *