• чт. мар. 28th, 2024

Lady Universe 2021 e Поли Канабис

ByПетър Ангелов

фев. 14, 2022

Преди броени дни, Поли Канабис пристигна специално от Дубай, за да присъства на коронясването си на конкурса Lady Universe 2021.

Моделката с 1 000 000 последователи в социалната мрежа Instagram, бе посрещната на летището в София с красива лимузина, наподобяваща каляска от приказките, осигурена от „Limos BG“. На посрещането присъства собственичката на конкурса Цвети Разложка, както и PR-ът и продуцент Християн Гьошев.

Поли Канабис бе настанена в столичния хотел „Маринела“, в който успя да си почине и да съчетае полезното с приятното. Красавицата засне фотосесия с роклите на популярният дизайнер Стоян Радичев. Но какво е една дама без бижута? Разбира се, от „GOTO Jewellery and Diamonds“ тя получи прекрасни подаръци, след като реализира фотосесия с тях. Ангажиментите на Поли Канабис с българските брандове не свършват до тук, защото тя засне ексклузивна фотосесия и с рокля на Valdini Couture. За да бъде перфектна визията на Поли Канабис, за косите ѝ се погрижиха от „V&A Glamour Beauty Salon.

Подаръци за Поли Канабис имаше и от козметичен бранд номер едно в България, а именно „REFAN“, които я зарадваха с огромен подаръчен комплект.
Разбира се, след като свърши с професионалните си ангажименти, Поли Канабис се отдаде на шопинг в столичен мол, откъдето закупи и страхотни екипи на марката „Pause Jeans“.

Собственичката на конкурса и PR-ът Християн Гьошев благодарят искрено на лимузини „Limos BG“, на ресторант „Розе“, на бижута „GOTO JEWELLERY AND DIAMONDS“, на салон за красота „V&A Glamour Beauty Salon“, на козметична и парфюмерийна компания „REFAN“, както и не на последно място на водещият български бранд „Pause Jeans“.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *