• пт. юни 14th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

По-високо. По-далеч. По-бързо. Заедно – „Капитан Марвел 2“ в кината през ноември

ByПетър Ангелов

апр. 16, 2023

Обединението променя всичко

 

Този ноември, героите се променят. Един от най-могъщите Отмъстители, Карол Данвърс (Брий Ларсън) се завръща в продължението на Капитан Марвел – един от най-големите хитове в киновселената на Марвел, която навлиза в петата си фаза. В Капитан Марвел 2 съдбата и силите наДанвърссе оказват необяснимо преплетени с тези на Моника Рамбоу (Тейона Парис) – дъщерята на нейната приятелка и колега пилот Мария Рамбоу и Камала Кан (Иман Велани) – познатата от сериала Ms. Marvel тийнейджърка мутант, която идолизира Капитан Марвел.

Напълно необяснимо и без значение от мястото, на което се намират, Данвърс, Рамбоу и Кан започват физически да разменят местата си всеки път когато използват силите си. За да разкрият причината за странната ситуация, която създава сериозни грижи не само на тях самите, трите героини трябва да действат заедно и да стигнат по-бързо, по-високо и по-далеч от всичко, което са смятали за възможно до момента, като единствената помощ, на която могат да разчитат, е борещия се със собствените си демони Ник Фюри (Самюъл Л. Джаксън). А отговорът на загадката разкрива опасност, каквато Земята не е срещала до момента.

Първият трейлър на Капитан Марвел 2 ни уверява, че наред с драматичната история и  вълнуващата мистерия, амбициозната продукция, предвождана от режисьорката Ниа ДаКоста ще предложи на зрителите и много хумор и забележителен екшън, които не отстъпват на най-големите филми от забележителната киновселена на Марвел.  

Режисьор на Капитан Марвел 2 е Ниа ДаКоста (Кендимен), по сценарий на Меган МакДонъл, Ниа ДаКоста, Елиса Карасик и Зеб Уелс. В ролите са Бри Ларсън, Тейона Парис, Иман Велани, Самюъл Л. Джаксън, Саагар Шаик, Зенобия Шроф, Мохан Капур, Зауи Аштън и др.

Ще се срещнем с Капитан Марвел 2 на 10 ноември само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *