Преслава направи шеметен купон в клуб The MOON /СНИМКИ/

 

Мегазвездата на попфолка Преслава, направи сряда вечер наистина незабравима за всички посетители на клуб The MOON.

Още със старта на вечерта, клубът започна да се пълни с почитатели на изпълнителката и така, малко по малко се напълни до пръсване. Припомняме ви, че именно The MOON е най-големият клуб в региона, който може да събере на едно място всички желаещи да се забавляват.

Малко по малко, DJ-ят успя да вдигне нивото на купона и да подгрее посетителите на клуба за мегазвездата Преслава. А щом тя се появи на сцената и запя, всички пееха хитовете ѝ с пълно гърло и се радваха на присъствието на певицата на сцената на The MOON като бурно я аплодираха след всяко изпълнение.

Преслава успя да направи вечерта незабравима за всички, които бяха избрали да се забавляват в клуб The MOON. Певицата бе заложила на красива синя рокля, която подчертаваше перфектната ѝ фигура и сексапила на изпълнителката.

Преслава изпълни актуалните си хитове сред които „От утре“, „Пиян“, „Не се изтриваш“ и „В твоето легло“, а от „ретро хитовете си, певицата изпя „Дяволско желание“, „Лъжа е“ и много други.

Купонът в The MOON продължава с пълна сила, а по традиция, всяка сряда сте още по-близо до звездите. Идната сряда на топ клуба на Югозападна България специален гост ще бъде кралят на попфолка Азис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!