• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Рекордна гледаемост, първо място в YouTube и отличен 6 от меломаните за „А+Г=ВНЛ“

ByПетър Ангелов

дек. 10, 2021

Дългоочакваната колаборация между краля на попфолка Азис и най-добрата сред най-добрите Галена, направи своята премиера преди около 24 часа в официалният канал на певицата в YouTube.

Проектът впечатлява със стил, класа, музика, аранжимент, текст, визи, видеоклип и всичко. Просто няма нещо за което да се хванеш и да кажеш, че не е както трябва..

Още с премиерата си, Галена и Азис приковаха вниманието на меломаните и дадоха заявка за тотален хит, не просто на сезона и годината, а като цяло в музикалният жанр.

Малко след премиерата на видеоклипа в YouTube канала на Галена, коментарите, харесванията и гледанията секундс след секунда се умножаваха и до сега.

КАКВА Е РАВНОСМЕТКАТА?

Смело можем да кажем, че Галена и Азис отвяха конкуренцията, ако двамата изобщо имат такава.

За 24 часа, видеоклипът генерира над 1 000 000 гледания в официалния YouTube канал на Галена, което го прави най-гледаната премиера на видеоклип на български изпълнители изобщо.

Галена сподели статистиката от YouTube на стори

„А+Г=ВНЛ“ можем да кажем, че е и видеото с най-много харесвания за 24 часа като събра над 54 000 харесвания.

Видеоклипът се изкачи на първо място в „Набиращи популярност“ видеа за България в категория „Музика“ и по всичко личи че няма да има мърдане от там доста дълго време.

Любопитен факт е, че видеоклипът заема челни позиции в редица европейски страни, сред които Германия на 22 място, както и в Обединено Кралство на 14 позиция в категория „Набиращи популярност“ видеа в категория „Музика“.

Оценката на меломаните

Меломаните пишат отличен 6 за целият проект и всички замесени в него. За екипът на Галена и Азис, работили по създаването на невероятните им визии, на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров за текста, който докосва и най-закоравялото сърце и го кара да се сети за своята първа истинска любов, на Оцко и HMM за музиката, а на Даниел Ганев за аранжимента, микса, мастеринга и записа. На Георги Манов и Георги Марков, слушателите и многобройните почитатели на двамата изпълнители благодарят за уникалното видео, както и на Георги Малев за страхотните снимки, направени по време на заснемането на видеоклипа.

ПОДКРЕПЕТЕ „А+Г=ВНЛ“ В МУЗИКАЛНАТА КЛАСАЦИЯ „ПОПФОЛК ХИТ НА СЕДМИЦАТА“

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *