• чт. мар. 28th, 2024

Роксана дава ударен старт на Grand Music Studio

ByПетър Ангелов

юли 19, 2022

Балканската звезда Роксана ще даде ударен старт на новият музикален лейбъл „Grand Music Studio“, в който тя е почетен изпълнител и съпродуцент на нейният PR и дългогодишен приятел Алекси Маринов.

Откриването на „Grand Music Studio“ съвпадна със заснемането на първият проект на лейбъла, който ще бъде голяма изненада и определено ще прикове вниманието на меломаните.

Както споменахме в началото на статията, Роксана ще даде ударен старт на „Grand Music Studio“, защото първият проект на марката ще бъде именно нейн.

Ето какво сподели Алекси Маринов с присъстващите на снимките и откриването на „Grand Music Studio“, а след това и в социалните мрежи:

„Аз, Алекси Маринов и кралицата на ромската музика Роксана, по примера на Саша Попович и Лепа Брена, решихме да обединим опит, емоция, музика, приятелство, уважение, обич и почтеност в едно и го нарекохме „Grand Music Studio“. Освен съпродуцент на музикалната компания, Роксана е и наш почетен изпълнител. Със своята популярност, музика и талант, тя придава на Grand онзи финес и блясък, който може да придаде само звезда като нея.

Тя е точният пример и дава отговор на въпроса какви изпълнители ще имат място на нашата сцена. Смея да твърдя че първият ни артист е буквално едно музикално изкушение, което притежава всички качества, с които да ви впечатли. Тя е млада госпожица, едва на 16 години без музикален опит, но със завидни вокални възможности.“

Можете да последвате „Grand Music Studio“ в социалните мрежи и очаквайте с нетърпение музикалните изненади, които са подготвили..

„Grand Music Studio“ в социалните мрежи:

Facebook страница

Instagram профил

Twitter профил

YouTube профил

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *