• сб. апр. 13th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана обяви победителите „Крал и кралица на бала“ | ВИЖ пълният запис

ByПетър Ангелов

май 29, 2021

Както всички знаем, Роксана организира конкурс под мотото „Крал и Кралица на бала“. Условието бе следното, желаещите да се включат в конкурса, а гласовитата изпълнителка да се погрижи за външният вид на момче и момиче за техният бал!

ВИЖТЕ ПЪЛНИЯТ ЗАПИС ОТ „КРАЛ И КРАЛИЦА НА БАЛА“

Хитовата певица и нейният екип получиха стотици видеа, а историята която най-дълбоко ги докосна, бе тази на Гергана и Антон Латеви. Красивата Гери успя да спечели сърцата на Роксана и екипът ѝ, които направиха абитуриентският бал на брат и сестра. Оказа се, че не просто са абитуриенти в една и съща година въпреки възрастовата разлика, а и балът на Гери бе пръв, а на следващият ден, бе балът на Антон. Двамата бяха кавалер и дама един на друг и със сигурност са събрали погледите на всички!

Ето как коронясаната за „Кралица на ромите и ромската музика“, успя да облече и да направи незабравим, един от най-важните дни в живота на две красиви българчета, които дори не слушат поп-фолк музика.

Ето какво написа Роксана в социалните си мрежи

Роксана не пропусна да благодари на всички, които са се включили в инициативата, а именно маникюристката Катя Райкова и студио MANIA. Коафьорът Диляна Пискова се е погрижила за косите на двамата абитуриенти, а в ръцете на Илиян Радев бе поверен гримът на Гергана. Lusso boutique, които се погрижиха за невероятният костюм на Антон, които се отзоваха веднага в идеята и дори са изпратили два костюма.

Роклята, която Роксана подари на Гери, е много сантиментална. Певицата с огромно вълнение споделя, че това е роклята, с която е представила „Спомени“ на концерта на телевизия „Планета“ в Пловдив, както и със същата рокля е изпяла сръбската версия на песента, но в колаборация с Ваня Лакатош на сцената на GRAND в съседна Сърбия, а именно „Kazna“.

Ако и вие искате да съпреживеете емоцията от „Крал и Кралица на бала“, можете да го направите като натиснете бутона „ВИЖТЕ ВИДЕОТО“. Видеото е заснето от Галин Желязков, който в направил и фотосесията на Гергана и Антон.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *