• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана спря движението на улицата и доказа колко голямо сърце има! /ПОДРОБНОСТИ/

ByПетър Ангелов

юли 7, 2022

Балканскат звезда Роксана сподели в социалните си мрежи видео, с което за пореден път доказа колко голям човек е и какво сърце има.

РОКСАНА КАТО ПРИНЦЕСА ОТ ПРИКАЗКИТЕ

Лято е, а както всички знаем, температурите стават все по-високи, което невинаги е плюс за човешкият организъм. Е, именно в най-голямата жега, Роксана спря движението на една от улиците в града, в който певицата живее.

VIVID – СМЕТКА С КЕШБЕК ОТ ПОПУЛЯРНИ МАГАЗИНИ – КЛИКНИ ТУК

Певицата спря движението, за да може да раздаде бутилки с вода на жените, които се грижат за чистотата на улиците в един от най-горещите дни.

РОКСАНА: ЩЕ ПУКНА БЕЗ..

Вижте видеото, което Роксана сподели в социалните си мрежи и успя да разтопи и най-леденото сърце..

Както сами виждате, Роксана никога не е крила коя е, откъде е тръгнала и какво е преживяла. Нещо повече, тя винаги е участвала в безброй благотворителни каузи, част от които са били споделяни, а други са запазени в тайна.

ВИЖ КОГА ИЗЛИЗА ПЕСЕНТА НА РОКСАНА ПОСВЕТЕНА НА ИСУС

Всички знаем израза „Човек се познава колко е голям по това, как се отнася с по-малките от него!“, а Роксана определено е голям човек с главно Ч!

В заключение на изявлението си, Роксана споделя че това не е PR ход, но пък допълни че би било хубаво повече хора да помагат, макар и да бъде само за PR.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *