• пн. юли 22nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Светлозар Христов – Заро един от фаворитите на Пирин Фолк 2023

ByПетър Ангелов

авг. 14, 2023

Светлозар Христов – Заро е един от участниците, които ще имат честта и удоволствието да бъдат на голямата сцена на тазгодишното издание на конкурса Пирин Фолк 2023 в град Сандански.

След като журито на Пирин Фолк 2023 каза тежката си дума и подбра най-добрите песни, със сигурност можем да кажем че ни очаква едно истинско музикално събитие в края на месеца.

„На хорото“ е заглавието на сингъла, с който младият и талантлив изпълнител ще се бори за първото място. Песента е по музика и аранжимент на Иван Йосифов и текст на невероятната Хриси Димова.

Можете да чуете малка част от „На хорото“ в YouTube канала на Fen Folk TV и ако изпълнението ви е харесало, подкрепете Светлозар Христов – Заро с SMS на кратък номер 191957 с текст PIRIN5.

https://youtu.be/34w8uv0Wd8A?si=DM_dQTQL0px4i_Oh

Цялото изпълнение на „На хорото“ ще можете да видите и чуете на живо на 27 август в летен театър Сандански, а зрителите пред малките и големи екрани ще могат да се насладят на целият фестивал, защото ще бъде предаван на живо по Фен Фолк ТВ, БНТ 1 и БНТ 4. Разбира се, не са забравени и всички българи по света, защото в YouTube канала на Фен Фолк ТВ ще бъде предавано събитието на живо.

Самият Светлозар Христов – Заро не скри вълнението си и каза няколко думи около песента и предстоящото си участие в Пирин Фолк 2023.

Вълнението ми за участието в конкурса на този престижен фестивал е наистина огромно и се надявам хората да усетят и да харесат песента. Самият аз я усетих още в студиото по време на записите, които преминаха с лекота и доста бързо. Парчето е игриво и носи много настроение!“ – сподели Светлозар Христов – Заро.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *