• ср. мар. 27th, 2024

Серия от успехи за лейбъла Grand Music Studio

ByПетър Ангелов

апр. 20, 2023
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В REVOLUT ОТ ТУК И ВЗЕМЕТЕ 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТЕН ПЛАН PREMIUM – ЛИНКrevolut.ngih.net/PetarAngelovBG

Един от обещаващите музикални лейбъли Grand Music Studio определено може да се похвали със серия от положителни събития.

След като клиповете на изпълнителите на музикалната компания се ротират в ефира на телевизии „Planeta“ и „Planeta 4K“, почитателите на поп-фолка имаха честта да се запознаят с тях и да изградят фаворитите си.

Към Адел и Демо Назлиев ударно се присъедини к Нур Джихан, която дебютира с „Уличница“ – един не комерсиален проект, кокто завладя слушателите в България и Европа.

Най-новият ангел на Grand Music Studio е Мати, а кога ще бъде неговият дебют, предстои да разберем. Към момента, екипът на лейбъла не разкрива как изглежда изпълнителят нито кога можем да очакваме първият му сингъл.

Освен всичко това, Grand Music Studio получи патент за логото и марката, които са за цели десет години. Новината за това дойде от социалните мрежи и бързо стана повод за коментари в шоубизнеса.

По всичко личи че Grand Music Studio набира все по-голяма скорост и се превръща в пряка конкуренция на водещите лейбъли като по нищо не им остъпва.

Какви още изненади предстоят от Grand Musiv Stsuio, предстои да разберем.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *