• ср. юли 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Собственикът Атанас Методиев отпразнува с грандиозно парти 10 годишнина на студиото си за красота „A style“

ByПетър Ангелов

юли 30, 2021

Датата 26 юли за много хора е обикновена дата, но за собственикът на „A Style“ Атанас Методиев е ключова, защото отбелязва 10 години от създаването на салон за красота „A Style“.

С грандиозно парти, собственикът Атанас Методиев, отпразнува 10-ти рожден ден на салонът за красота в кв. Лагера, който успя да се превърне в любимо място на стотици софиянци и да бъде сред най-добрите салони както в столицата, така и в България.

Сред гостите на събитието бяха близки хора и приятели на Атанас Методиев, а звездно присъствие също не липсваше. Сред тях се откроиха Мисис България Мариета Захариева, Лейди България Ивана Славова, инфлуенсърката Емили Иванова, PR-ът и продуцент Християн Гьошев, както и представители на официалните вносители на Balmain и Montebello за България, а именно Selena Es.

Съвсем скоро, всички ще можем да се насладим на бляскавото парти, защото от модна телевизия номер едно в България CODE FASHION TV, взеха екслузивно интервю на Атанас Методиев. Екипът на Хайлайф се погрижи за отразяването на събитието като увековечиха ключовите моменти в краси снимки. В края на вечерта, голямата изненада за Атанас Методиев бе от представителите на Selena Es, които връчиха награда на собственика на салон за красота „A Style“ пред всички присъстващи и изказаха благодарности за прекрасното партньорство, което имат вече десетилетие. Атанас Методиев бе изключително развълнуван и благодари както за наградата, така и на гостите, които са го уважили.

Снимки: Хайлайф

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *