• вт. апр. 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Софи Маринова с уникална визия за Хелоуин

ByПетър Ангелов

окт. 31, 2020

Изпълнителката с най-разпознаваемият глас в България – Софи Маринква, успя да впечатли многобройните си почитатели с интересен фотос в социалните мрежи.

На него, любимката на цяла България и хиляди българи в чужбина е с грим за празника Хелоуин и интересна прическа.

Разбира се, фотосът събра куп харесвания, малко след като бе публикуван. Софи Маринова определено умее да радва многобройните си почитатели с видеа и снимки от свой изяви и участия.

Факт е, че където и да пее, винаги местата са заети малко след като е обявено, че Софи Маринова ще бъде специален гост.

2020-та година бе изключително трудна за всички, но дори това не успя да попречи на Софи Маринова да създаде куп хитове. Годината стартира с дуета между нея и Роксана “Един живот”. Малко след това, премиера направи “Мой живот” – колаборация с Артур Надосян. След пауза заради пандемията и противоепидемичните мерки, Софи Маринова представи колаборацията си с Константин “Проблем”. Всъщност, според всички DJ в България, именно това е и хитът на лятото, а защо не и на годината! Четвъртият реализиран от Софи Маринова проект през 2020-та година е “Кифла фафла” в дует с нейната майка Мама Мария.

Нашият екип няма търпение за следващите проекти на мега гласовитата изпълнителка, както и нямаме търпение за предстоящият ѝ албум!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *