• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

СТАВАМЕ СВИДЕТЕЛИ НА НАЙ-ВЕЛИКОТО УБИЙСТВО ДОСЕГА „ВИЖТЕ КАК БЯГАТ“ ПРЕЗ ОКТОМВРИ САМО В КИНАТА

ByПетър Ангелов

авг. 28, 2022

Не прибързвайте със заключенията.

 

Кой не обича криминални мистерии? А какво по-добро от мистерия с убийства, развиваща се на фона на една от най-известните мистерии с убийство в света? Този октомври, само в кината, плеяда от звезди, начело с носителите на „Оскар“ Сам Рокуел, Сърша Ронан и Ейдриън Броуди, ще ни отведат в Лондон през 50-те години на ХХ в., където ще ни направят свидетели на пленяващата „whodunit“ комедия Вижте как бягат. Готови ли сте за най-великото убийство досега?

В лондонския Уест Енд подготовката за осъществяване на киноверсия на успешната театрална пиеса Капан за мишки рязко приключва, след като прочутият, но не особено благовъзпитан холивудски режисьор на филма е убит. Когато отегченият от живота инспектор Стопард (Сам Рокуел) и пълната с енергия новобранка полицай Стокър (Сърша Ронан) се заемат със случая, двамата потъват в изпълнения с редица чудатости свят на бляскаво нечистия театрален ъндърграунд и трябва да преодолеят своите крещящи различия, за да успеят разкрият убиеца, преди да е станало твърде късно.

Вдъхновен от реалния успех на Капан за мишки на легендарната Агата Кристи, която е най-дълго играната постановка в света с над 27 хил. представления, Вижте как бягат умело комбинира истина и измислица и ще предложи на зрителите в киносалоните паметна мистерия, гарнирана с изключително интелигентно чувство за хумор и носеща уникалната атмосфера на Лондон от 50-те.  

Режисьор на Вижте как бягат е носителят на БАФТА Том Джордж (This Country), по сценарий на Марк Чапъл (Flaked). Освен Сам Рокуел, Сърша Ронан и Ейдриън Броуди, атрактивният актьорски състав включва Дейвид Ойелоуо, Рут Уилсън, Харис Дикинсън, Рийс Шиърсмит, Чарли Купъл, Пърл Чанда, Пипа Бенет-Уорнър, Шон Клифърд, Джейкъб Форчън-Лойд и др. Продуценти са Деймиън Джоунс (The Iron Lady) и Джина Картър (Bright Young Things).

Ставаме свидетели на най-великото убийство досега – Вижте как бягат от 21 октомври само в кината.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *