• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Емануела

Днес рожден ден празнува една от най-големите звезди в поп-фолка в България, а именно Емануела.

Важно е да споменем също така, че Емануела е една от най-красивите и успешни изпълнителки. Винаги хитова, винаги различна, Емануела е предатавяла винаги проекти на най-високо ниво.

Певицата има изключително богат репертоар, който включва както баладични, така и много динамични парчета. Хитовете ѝ се пеят с пълно гърло от многобройните почиттели на изпълнителката.

Има издадени цели четири албума “Запознай я с мен” издаден през 2008-ма, “Буря от емоции” през 2010-та, “Емануела” през 2013-та година и “Нотариално заверен” през 2018-та година. Дали Емануела ще ни изненада скоро с нов албум, предстои да разберем.

Дуетните партньори също на любимката на хиляди българи са много, а проектите им са станали тотални хитове! Певицата има колаборации с Крум, Джордан, Константин, Илиян, Лидия, Десита, Галин, Джия, Кали, Джина Стоева, Румънеца и Енчев, Kyriacos Georgiou, Serdar Ortac и други.

Освен най-успешният музикален артист, Емануела е изключителна дама и майка. Винаги стилна и на ниво, тя е идол за младите момичета, които с нетърпение следят всяка снимка на своята любимка в социалните мрежи.

Нашият екип пожелава на любимата Емануела да продължава да бъде себе си, да бъде все така красива и хитова, да бъде много здрава и заредена с енергия. Пожелаваме ѝ да сбъдне всичките си мечти и да се радва на успехите си. Вярваме в нея и знаем, че винаги може да ни изненада както с визия, така и с тотален хит!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *