• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Наташа Монева!

ByПетър Ангелов

апр. 13, 2022

Днес рожден ден празнува красивата и талантлива Наташа Монева, която не спира да изумява меломаните и да представя хит след хит.

Наташа Монева е успешна както в личен, така и в професионален план. Зад гърба си, певицата освен безброй хитове и талант пред които нито един музикален стил не може да се опре, Наташа има и сплотено семейство, с което живее в Англия, но винаги намират време да се върнат в родната България.

Неотдавна, профилът на Наташа в социалната мрежа Instagram премина 100 000 последователи, което автоматично я прави една от най-следваните български личности.

Както вече споменахме за семейството на Наташа, знаем че зад всеки успял мъж стои една успяла жена. И за всяка успяла жена, стои мъж, който я обича и подкрепя безрезервно – именно такава подкрепа Наташа получава от своята половинка Ивайло Монев, който е до нея в личен и професионален план.

Наташа и Ивайло Моневи са успешен тандем както в живота, така и на сцената, а дали предстои скоро да зарадват почитателите си с нещо ново, предстои да разберем.

Нашият екип пожелава на Наташа да бъде все така красива, здрава, усмихната, лъчезарна, много обичана и много обичаща. Пожелаваме ѝ също никога да не се променя, защото е страхотен човек и голям професионалист и нека най-доброто за нея и семейство ѝ предстои.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *