• вт. ное. 28th, 2023

„Чудесата на Зайн“с турне през септември

ByПетър Ангелов

сеп. 4, 2021

След успешното си турне през 2018 година със спектакъла „Вълшебствата на Зайн“ под мотото „Остани в България – промени България“, носителят на титлата Илюзионист на годината и купата Сенко се завръща с „Чудесата на Зайн“.

Подготвян повече от 7 години “Чудесата на Зайн“, ще Ви заплени и изпрати в свят, в който физичните закони отстъпват място на въображението и безсилни да разгадаете ефектите, които се случват на сцената, вие ще се оставите да бъдете запленени от магията и върнати обратно в детството. В своя спектакъл, Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм , с който ще надникне директно във вашето лично съзнание. Публиката ще се наслади на над 30 зашеметяващи илюзии, което слага „Чудесата на Зайн“ начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист.

Неизменна част от шоуто е, разбира се, и дългогодишната асистентка на Зайн – актрисата Теди Русева – Тиара. Освен уменията си да изчезва в малки кутии на сцената и да пленява с чара си като внучка на композитора на бургаския химн „Бургаски вечери“, Теди се занимава и с музика и ѝ  предстои да издаде втория си сингъл „Дишам“ след като дебютира през юни 2020 година с песента „Искам“.


Специален гост изпълнител в спектакъла пък ще бъде последният ученик на Астор- Джулиано, който е подготвил много магични изненади!
Всеки, закупил билет за “Чудесата на Зайн“, получава и безплатен вход за замъка в Равадиново “Влюбен във вятъра“!

Датите на турнето са 16 септември Хасково, 18 септември в Пловдив, 23 в Бургас, 29 и 30 в град София.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *