• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

„Чудесата на Зайн“с турне през септември

ByПетър Ангелов

сеп. 4, 2021

След успешното си турне през 2018 година със спектакъла „Вълшебствата на Зайн“ под мотото „Остани в България – промени България“, носителят на титлата Илюзионист на годината и купата Сенко се завръща с „Чудесата на Зайн“.

Подготвян повече от 7 години “Чудесата на Зайн“, ще Ви заплени и изпрати в свят, в който физичните закони отстъпват място на въображението и безсилни да разгадаете ефектите, които се случват на сцената, вие ще се оставите да бъдете запленени от магията и върнати обратно в детството. В своя спектакъл, Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм , с който ще надникне директно във вашето лично съзнание. Публиката ще се наслади на над 30 зашеметяващи илюзии, което слага „Чудесата на Зайн“ начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист.

Неизменна част от шоуто е, разбира се, и дългогодишната асистентка на Зайн – актрисата Теди Русева – Тиара. Освен уменията си да изчезва в малки кутии на сцената и да пленява с чара си като внучка на композитора на бургаския химн „Бургаски вечери“, Теди се занимава и с музика и ѝ  предстои да издаде втория си сингъл „Дишам“ след като дебютира през юни 2020 година с песента „Искам“.


Специален гост изпълнител в спектакъла пък ще бъде последният ученик на Астор- Джулиано, който е подготвил много магични изненади!
Всеки, закупил билет за “Чудесата на Зайн“, получава и безплатен вход за замъка в Равадиново “Влюбен във вятъра“!

Датите на турнето са 16 септември Хасково, 18 септември в Пловдив, 23 в Бургас, 29 и 30 в град София.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *