• ср. юли 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ще бъдем хванати в „Капана на времето“

ByПетър Ангелов

юли 26, 2021

Жанр: трилър
Участват: Гаел Гарсия Бернал, Вики Крипс, Руфъс Сюъл, Кен Люнг, Ники Амука-Бърд, Аби Лий, Аарън Пиер, Катлийн Чалфант, Алекса Суинтън, Нолън Ривър, Кайли Бегли, Ембет Дейвиц, Елайза Сканлън, Алекс Уолф, Емън Елиът, Томасин Макензи
Режисьор: М. Найт Шамалан
Сценарий: М. Найт Шамалан, по комикса Sandcastle на Пиер Оскар Леви и Фредерик Пийтърс
Продуценти: М. Найт Шамалан, Ашвин Раджан, Марк Бийнсток
Изпълнителни продуценти: Стивън Шнайдер

Този юли ненадминатият майстор на мистериите М. Найт Шамалан ще ни хване В капана на времето и ще ни отведе на провокиращо пътешествие до абсолютните предели на времето и пространството.

За дълго планираната си ваканция, младо семейство се отправя на пътешествие към усамотен тропически плаж, който случайно откриват в интернет. Мястото е повече от невероятно и макар не толкова безлюдно, колкото са се надявали, предлага идилия отвъд най-смелите им мечти. С напредване на времето обаче става ясно, че райското кътче крие ужасяваща тайна. По някакъв необясним начин всичко, което се намира на плажа, остарява неимоверно бързо като целият живот на хората се съкращава до един-единствен ден и никой от тях не е способен да си тръгне от брега. Семейството има на разположение само няколко часа да разкрие мистерията и да успее да се спаси преди да е станало твърде късно.
Ще успее ли някой да се измъкне от капана на времето? Каква е връзката между всички хора, намиращи се на плажа, и каква е страховитата истина зад мистерията? Шокиращите отговори, поднесени с невероятното майсторство на М. Найт Шамалан, ще открием от 23 юли само в кината.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *