• пт. мар. 29th, 2024

„Аватар: Природата на водата“ вдъхнови най-мащабното светлинно дрон шоу в България

ByПетър Ангелов

окт. 13, 2022

Продължението на мегахита Аватар на Джеймс Камерън идва в кината на 16 декември

 

На 11 октомври, напълно в тон с най-успешния и визуално поразяващ филм на всички времена – Аватар (2009), най-голямото и грандиозно светлинно дрон шоу, реализирано в България, даде началото на обратното отброяване до премиерата на дългоочакваното продължение Аватар: Природата на водата.

В градинката пред Националния дворец на културата в София, рекордните 200 дрона се издигнаха в небето, създавайки невероятна феерия от светлини и движения, която пресъздаде сцени и елементи от света на Аватар и отведе жителите и гостите на столицата на своеобразно пътешествие в невероятния жив свят на Пандора.

Под смаяните погледи на зрителите, гигантските светлинни фигури, които можеха да бъдат видени в небесата от километри разстояние, се трансформираха, разкривайки заглавието на филма Аватар: Природата на водата и къде е единственото възможно, но по-важното –  единственото достойно място, където този епичен филмов епос ще може да бъде гледан: само в кината от 16 декември.     

За Аватар: Природата на водата режисьорът Джеймс Камерън обещава на зрителите множество иновации, още по-впечатляващи ефекти и спираща дъха визия, но най-вече история, която отново да погълне зрителите, без значение от тяхната възраст или пол, и герои, с които да искаме отново и отново да бродим из безкрайно красивите простори на Пандора.

 

За филма:

Повече от десет години след събитията в Аватар Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена. Неприятностите обаче ги следват по петите – Аватар: Природата на водата е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.

Режисьор е Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник, Аватар), който е и сценарист заедно с Джош Фридман (Война на световете). В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Откриваме Аватар: Природата на водата от 16 декември само в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *