• пн. мар. 18th, 2024

Ави Бенеди написа мегахит за Филип Киркоров

ByПетър Ангелов

ян. 30, 2023

Певецът и композитор Ави Бенеди е написал песен специално за руската мегазвезда Филип Киркоров. Това стана ясно от видео, което Ави сподели в социалните мрежи. От клипа се вижда как двамата изпълнители си разменят комплименти, а Ави получава подаръци от звездата. Киркоров му подарява програма, албум и парфюм – създадени за юбилейния му концерт „Я“, с участието на Селин Дион.

Киркоров споделя, че Ави му е написал страхотна песен, която ще стане голям хит.

„Ще избухне като атомна бомба“, обещава руската звезда.

„За мен беше изключително удоволствие да напиша песен за Филип. Освен, че е голяма звезда, той е прекрасен колега и добър приятел, с когото ни свързва дългогодишна дружба“, разкрива Бенеди.

Междувременно стана ясно, че Ави Бенеди е подготвил страхотна изненада за многобройните си почитатели. В деня на влюбените – 14 февруари ще е премиерата на дуетното му парче с ромската звезда Саша Сандра „Грешната любов“.

„Написах тези песен доста отдавна, тя има дълга и интересна история, но за това ще ви разкажа след премиерата“, обеща Ави Бенеди.

Певецът разкри, че не спира да работи – пише нови песни, има участия у нас, изнася концерти в чужбина. Подготвя нов проект със звездата Ищар. Продуцира развитието и кариерата на млади изпълнители в  собствения си лейбъл  EMG MUSIC.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *