• пт. мар. 29th, 2024

Александър Попов: Задна няма да дам на никого!

ByПетър Ангелов

ное. 28, 2020

Преди няколко дни Ви запознахме със скандала между топ текстописеца Александър Попов и младата надежда на поп-фолк музиката Джия. Александър успя да прикове вниманието на меломаните, след като сподели че между Джия и него има някакво напрежение. Именно заради това, нашият екип се свърза с Александър, а отговорът му дава яснота за много неща.

Александър Попов или познат като Syper Sa6 е млад автор, който заедно в тандем с Петър Петров, вече от 2 години официално, се занимават с писана на текстове и музика, както и с ораганизация на видеоклипове. Александър е човек на изкуството и се развива в тази посока!

Петър Ангелов: Алекс, какъв е поводът за изострените отношения между теб и Джия и защо се стигна до тук?

Александър Попов: Знаете ли че, това което ме е изкарвало извън кожата ми е ,човек който си допуснал до себе и си ме помагал да се окаже топ неблагодарник. За една година се нагледах на толкова предателства от близки хора ,че просто си казах: Задна няма да дам на никого!!! Всичко в нашите отношения си беше 6 точки с Джия ,тя е певица в “Хит Мюзик” благодарение на моя колега Петър Петров. Той имаше огромното доверие в това момиче, искаше да и направим хубави проекти, да се отличи от младите имена и затова, с цялата си енергия се впуснахме в изграждането на образа ѝ. Просто в един момент, момичето от днес за утре, превключи плочата и реши да не си вдига телефона – да не говори с Петър и да го отбягва, а в същото време, имаше едни задължения, които си седяха неоправени. Никой не ни безпокоеше, но някак си, да дължиш пари и да си сърдит, лично на мен ми идва в повече. И тук искам да подчертая, че скандала между нас, за който аз дадох глас, далеч не е за пари! В този живот, в определен период от него, всеки от нас дължи пари на някого по една или друга причина! Всеки изпада в беда или в трудно положение и всеки е имал нужда от финансова помощ, дори и аз, дори и хора с “положение”. На мен това което не ми хареса е, че започнаха да ми звънят колеги и приятели от музикалния бранш, да ви казват какви думи хвърля Джия в пространството и да се опитва да ми сложи етикет, което няма как да стане!Ти си певица на 6 месеца! Ново име е, но за кариерата ѝ от половин година, успя да развали отношениета си с авторите на двете и песни, с DJ, със собственици на клубове, с фотографи, гримьори и коафьори.. И всичко това, само защото има вътрешен страх, че всеки прави нещо за нея със задна мисъл и лична изгода. Трябва да се научи на уважение в този живот, първо към семейството, след това към приятелите и работата. Няма как да съм съгласен с това, да чувам лъжи и грозни епитети по мой адрес, а до вчера да си ми била в апартамента и да си седяла с мен на масата. В живота винаги съм казвал, че хората се събират за да се разделят! Пътищата се разклоняват. В един момент, пак се пресичат и всичко е едно колело. Това е и причината да подам сигнала към YouTube и да имам претенцията песните да бъдат свалени докато не се разреши проблема. За съжаление, другия човек част от този скандал е Оцко Василковски, композитор и собственик на “Хит Мюзик”, с когото се познавам повече от 10 години и се радвам, че преди 2 дни се видяхме и разговаряхме за нещата около тази каша, която Джия, умишлено или не, е забъркала. Преди това, 2 месеца „Мълчанието на агнетата“ – мисля, че се сещате за филма (смее се). За мен е важно, когато има проблем да седнеш и да го изговориш. Абсолютно веднага излиза и лъжеца и крадеца от дадената ситуация. Няма да коментирам нищо повече по случая, дано си е научила урока младата надежда на нашата музика и да разбере, че уважението към хората е двигателя на всичко което се случва и че сам си за никъде!

Снимка: Георги Малев

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *