• чт. мар. 28th, 2024

Александър Сано със силни думи за „Джелем, Джелем“ на Роксана

ByПетър Ангелов

апр. 14, 2022

Балканската звезда Роксана определено успя да разбуни духовете с проекта си „Джелем, Джелем“, който направи своята премиера на 26 ноември миналата година.

„Джелем, Джелем“ успя да се нареди до най-големите и въртени парчета на Балканите и влезе в сетовете на световните DJ. Този проект бе огромно предизвикателство за Роксана, защото именно с него, тя атакува музикалните чартове по целият свят.

Любопитен факт прави един коментар под видеоклипа от профила на популярният актьор Александър Сано, който не спести суперлативи за „Джелем, Джелем“ и дори стигна по-далеч и определи проекта като послание за света.

За никого не е тайна, че Сано и Роксана са близки приятели. Нещо повече, в последното интервю на Роксана в нейният официален канал в YouTube „Опасно близо с Роксана“, той се включи и сподели много хубави думи за певицата.

А след ударният старт на годината с „Няма да е все така“ и „Zidovi“, меломаните нямат търпение да видят и чуят с какво ще ги изненада тяхната любимка. Е, единственото което знаем е, че песента ще бъде колаборация с популярен артист, но Роксана не издава кой е. Единственото което сподели е че песента е заснета и до дни предстоят снимките на видеоклипа.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *