• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Алисия с предстояща премиера на “Цяла нощ”

ByПетър Ангелов

дек. 1, 2020

Мегазвездата на музикална телевизия “Фен ТеВ” и “Ара Мюзик” Алисия, съвсем скоро ще представи новият си музикален проект със заглавие “Цяла нощ”.

Обичаната изпълнителка и дизайнер, буквално всеки ден получава съобщения, коментари и безброй сторита, в които меломаните споделят че много им липсват срещите с тяхната любимка. Да си признаем, на нашият екип – също. Алисия е сред най-хитовите и обичани изпълнителки, а графикът ѝ буквално бе запълнен максимално.

Съвсем скоро, премиера ще направи новият музикален проект на Алисия, който е със заглавие “Цяла нощ” и определено е дългоочакван от меломаните. Дори и от краткият откъс, те споделят че песента звучи хитово, точно в нейн стил и ще бъде страхотен подарък и завършек на иначе странната 2020-та година.

https://youtu.be/a6_s5Iscj3U

Макар да настанаха времена на пандемия, Алисия успя да реализира и втората си най-голяма мечта, а именно да има собствен моден бранд. “Alice Evis” се радва на изключително голяма популярност, а заслуга за това има самата Алисия. През годините, тя е носителка на титлата “Модна икона на годината” и много момичета харесват стила ѝ и се опитват да подражават на своята любимка. Когато чуеш името на Алисия, освен за безапелационен хит и невероятен музикален клип, второто нещо за което се сещаш е перфектният външен вид и усет за мода.

Алисия е сред най-успешните българки, които са познати не само в България, а и на Балканите. Феновете на звездата са от цял свят, а тя никога не ги разочарова и представя само хитове.

Снимка: Павел Джунев за “Night Club The Moon”

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *