• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Андреа в горещи кадри с модел на световен гигант в предстоящото си видео /СНИМКА/

ByПетър Ангелов

юни 12, 2023

Балканската звезда Андреа съвсем скоро ще поднесе голяма изненада на многобройните си почитатели. Певицата стартира снимките към предстоящото си видео, което обещава да бъде на много високо ниво.

„Подготвяме се за новото видео днес.. с новият ми съпруг“ – с това си изказване, Андреа погаделичка въображението на последователите си в социалните мрежи, които се запитаха дали до нея наистина има нов мъж или ще бъде сюжет от предстоящото видео.

Специално от Словения долетя и нейният приятел и фотограф Tibor Golob, с когото реализира фотосесиите си през последните години. Освен Tibor, специално за новият видеоклип пристигна и един от най-добрите топ коафьори – Kiki.

Снимка: BAR PANORAMA

Голямата изненада е моделът Anze Mezan, който е участвал в рекламна кампания на световният гигант Armani. Именно с него, Андреа ще има доста горещи кадри в новото си видео..

Малцината имали честта да чуят парчето предпремиерно и да видят концепцията за видеоклипа на Андреа споделят, че това ще бъде хитът на лятото, а защо не и на годината. Музиката е поверена на хитмейкъра Оцко, текстът е на Анастасия Мавродиева, а режисьор на видеото ще бъде Станислав Христов – Стенли. Фотосесията към видеоклипа ще бъде реализирана с Tibor Golob.

Андреа никога не е разочаровала феновете си и сме напълно сигурни, че няма да го направи и сега. Изпълнителката е сред най-обичаните имена в жанра, а слушателите на поп-фолка споделят, че без Андреа, този стил просто не е същият.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *