• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Андреа и Златка Райкова – приятелство доказано във времето

ByПетър Ангелов

авг. 2, 2021

Балканската звезда Андреа и красивата дизайнерка Златка Райкова успяха да запазят отношенията си през годините. Двете дами винаги са се подкрепяли и са се радвали за успехите една на друга и именно това е тайната на дългогодишното им приятелство.

Андреа бе един от изпълнителите на първият годишен летен бал на Desizo Monni Exclusive Club в Плевен. Именно там, балканската звезда изпълни най-големите си хитове сред които „Неблагодарен“, „Строго забранено“, „Най-добрата“, „Пробвай се“ и много други. Андреа изглеждаше повече от перфектно в рокля на талантливата дизайнерка София Борисова.

Именно на събитието, Андреа бе в компанията на Златка Райкова и Благой Георгиев, както и на колегите си Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Балканската звезда сподели снимка на нея и Златка Райкова, а текстът към нея бе повече от красноречив.

Истинските приятели са завинаги, въпреки трудностите, през които всеки от нас преминава в собствения си живот. 14 години приятелство изпълнено с всичко. Благодаря ти Златка Райкова, че те има. #internationalfriendshipday

Красивата дизайнерка също сподели кадъра и текста към него. Андреа и Златка Райкова са показател за два че между две красиви и успешни дами, може да има истинско приятелство.

Снимка: Duran Duran

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *