• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Андреа се обяви против двойните стандарти /ПОДРОБНОСТИ/

ByПетър Ангелов

авг. 1, 2022

Балканската звезда Андреа отпочива на родното Черноморие в компанията на близки приятели. Певицата събира погледите на всички с перфектната си фигура и определено всяка нейна поява предизвиква истински фурор.

Андреа не пропусна да посети и едни от най-вървежните барове, които са истински хит този сезон и сподели интересни кадри в социалните си мрежи, радващи се на хиляди харесвания и коментари.

На сторита в социалните си мрежи, Андреа сподели че се налагат двойни стандарти от български новинарски сайтове.

Певицата отговаряше на въпроси на многобройните си почитатели, както и на зложелателите, които с лека ръка тя поставя на място.

Андреа даде пример с две почти индентични видеа в социалната мрежа Instagram на нея и на жената до световноизвестният футболист Роналдо.

Докато видеото показващо задните части на жената на футболиста е представено по позитивен начин, то това на Андреа било вулгарно, излагало певицата и така нататък.

https://www.instagram.com/reel/CgMeuh8DUHh/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Андреа е най-известната и успешна българска изпълнителка зад граница и определено никога не си мълчи, когато има несправедливост.

Меломаните нямат търпение да видят и чуят новите музикални проекти на своята любимка. Припомняме ви че само преди месец, Андреа представи арменската си колаборация, в която пее на български език и даде заявка парчето са бъде един от хитовете на лятото.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *