• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Анелия с нов хит “Пие ми се” и клип на световно ниво

ByПетър Ангелов

окт. 4, 2020

Новото музикално предложение на звездата на фирма “Пайнер” и телевизии “Планета”, “Planeta HD” и “Planeta 4K” – Анелия, направи своята премиера на 23-ти септемви в YouTube канала PlanetaOfficial.

Още с анонса за предстояият си проект, Анелия разпали страстите на феновете с изключителен кадър, за който думите са излишни..

И така, меломаните зачакаха предстоящият проект на една от емблематичните за жанра изпълнителки. Изненада бе голяма, защото само ден след анонса, Анелия представи дългоочакваният си проект.

И докато всички очакваха комерсиален продукт с типичното клубно звучене, Анелия изненада много приятно всички, защото представи нещо неочаквано. И като песен, и като видеоклип. Хитовата изпълнителка остави без дъх и с отворена уста всички, защото това един от най-различните и интересни проекти през последните години!

Музиката и аранжимента на “Пие ми се” са дело на Велислав Драганински, който успя да се откъсне от комерсиалното и въпреки това да направи хитово звучене. Текстът е на най-добрата текстописка Мариета Ангелова, а за видеото.. Хм, холивудската продукция е дело на Buddubbaz Tape Company.

Ще се запитате, защо изполвах този израз.. Ами защото това наистина е холивудска продукция! Тук трябва да поздравим Петко и Стефан за отлично свършената работа (за пореден път), защото те промениха клиповете в музиката. Пардон, вдигнаха нивото и винаги предлагат нещо различно и атрактивно! Видиш ли хубав и сюжетен клип – техен е! Голямо БРАВО, момчета!

Голямо БРАВО и за фотографа Теди Грозданов, който е реализирал фотосесията към “Пие ми се”.

Проектът се радва на изключително топъл прием от страна на меломаните и вече е в плейлистата на всички DJ в страната.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *