• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ариа избухва и Menil Velioski в балкански дует

ByПетър Ангелов

ное. 14, 2020

Мегазвездата на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета” Ариа, съвсем скоро ще представи на многобройните си почитатели новият си музикален проект.

Ариа винаги е изненадвала приятно феновете си, но този път, певицата надмина себе си! По всичко личи, че амбицията на Ариа не е само да бъде номер едно в България, а и на Балканите. А с неподражаемият ѝ темперамент, невероятно нежен глас и красота – Ариа просто няма конкуренция..

Феновете на хитовата изпълнителка споделят, че им липсват срещите с тяхната любимка, която прави купони и партита, както никой друг и определено всяка среща на меломаните с Ариа остава паметна!

Певицата сподели в официалният си профил в социалната мрежа Instagram тийзър към предстоящият проект. Определено остави всички меломани много приятно изненадани, а вероятно и нейните колеги и колежки с отворена уста. Проектът няма да бъде самостоятелен, а в колаборация с обичаният изпълнител Menil Velioski. Menil Velioski е победител в сръбският формат “Zvezde Granda” в Сърбия и е спряган за наследник на Шабан Шаулич.

https://www.instagram.com/p/CHVYNB5p6rW/?igshid=1pfkpfjsyinz8

Косите са поверени на Ивайло Колев и Евелина Ковачева, а гримът е дело на Виктория Радославова. За стайлингът се е погрижил Кристиян Пижов, а режисьор на видеото е Виктор Антонов.

Нямаме търпение да видим и чуем колаборацията на Ариа и Menil Velioski, а ако и вие сте нетърпеливи, вижте тийзъра към предатоящият балкански хит.

https://youtu.be/NokUPVLOG30

Снимки: Instagram

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *