• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ариа избухна с тотален хит „Хеликоптер“

ByПетър Ангелов

мар. 12, 2021

Новото музикално предложение на една от най-атрактивните и талантливи изпълнителки от каталога на фирма „Пайнер“, направи своята премиера в YouTube канала на телевизия „Планета“, а именно – PlanetaOfficial.

В „Хеликоптер“, виждаме Ариа в познатата ни светлина – красива и много дива. Певицата е най-желаният изпълнител за клубни изяви, защото шоуто което прави е ненадминато. Във видеото на „Хеликоптер“, Ариа прави своята запазена марка – хеликоптер с коса на опашка. С всеки следващ проект, Ариа вдига нивото на продукцията си все по-високо и вече е сред водещите имена в жанра.

Нямаме търпение клубовете да отворят врати отново и всички ние да се забавляваме на участията на неповторимата Ариа. Певицата може да се похвали с огромна фенска аудитория, която я подкрепя и ходи на нейни изяви.

Нашият екип симпатизира на Ариа изключително много. Тя е всичко това, от което имаше нужда поп-фолк жанра – невероятен глас, атрактивна визия и шоу на най-високо ниво.

Музиката на „Хеликоптер“ е дело на Ариа и хитмейкъра Деян Асенов, а аранжимента е на Деян Асенов. Текстът е написан от Ариа. Режисьор на видеото е Виктор Антонов, с оператор Радослав Гочев.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *